Agenda

Bertus Borgers Back in Brocope

 
   
Zaterdag 17 Augustus 2019, 20:15
 

De Blues kleeft aan mij, de titel van het programma dat Bertus Bongers zaterdag 17 augustus in theater-café Le Brocope presenteert.
Bertus Borgers (Vessem, 15 juli 1947) is een Nederlandse muzikant die als saxofonist onder andere bekend is van de bands Mr. Albert Show en Sweet d'Buster en optredens met Golden Earring, Herman Brood en Raymond van het Groenewoud. Borgers is sinds 1999 directeur van de Fontys Rockacademie in Tilburg De Blues kleeft aan mij is een programma voor publiek dat bereid is te gaan zitten en te luisteren naar verhalen uit de muziekwereld. In dit geval, verhalen die te maken hebben met het verschijnsel Blues. Verwacht geen hardcore blues, maar reken op muziek die de atmosfeer raakt die daarmee te maken heeft. In de regel speel ik dit programma met één begeleider, bij voorkeur mijn broer Ruud, die net als ik het talent heeft om cabaret en kleinkunst aan anderen over te laten. Wij laten rockmuziek klein klinken en komen daarmee weg.
Voorafgaand aan het concert kunt u deelnemen aan de table d'hôtes (driegangen diner à 27,50 pp). Reserveren: info@lebrocope.nl of bel Mara: 06-46216952

 
Locatie Theatercafé Le Brocope, Oldeberkoop
Contact info@lebrocope.nl

4seizoenenAttractief