Beeldend Oldeberkoop

beeldend_oldeberkoop_20100721

Deelnemers van deze groep uit Oldeberkoop, zijn met verschillende kunstuitingen bezig, zoals bijvoorbeeld: beeldhouwen, keramisch vormgeven, druktechnieken, tekenen, encausting painting of schilderen.

Sinds november 2009 komt deze groep kunstliefhebbers/sters regelmatig bijeen. Het initiatief sloeg indertijd zo aan, dat er is besloten om vier keer per jaar bij elkaar te komen. Een ieder neemt dan een eigen kunstwerk mee en vertelt daarover. Ook zijn er avonden met een kunstthema en komt er een genodigde over haar of zijn werk te vertellen of over een specifieke techniek. Het kan ook iemand uit de groep zijn, die een onderwerp nader belicht. Dit kan gaan over een techniek, of over het werk van een of meer kunstenaars. Ook organiseert de groep uitstapjes naar een expositie of galerie. Sommige deelnemers vormen werkgroepjes en schilderen, etsen/drukken of beeldhouwen regelmatig samen en regelmatig wordt gezamenlijk deelgenomen aan workshops.

Vanaf 2010 organiseert de groep exposities in Pand 31, tijdens het Hemelvaart- en Pinksterweekend. Tevens zijn er exposities van enkele deelnemers- in wisselende samenstelling, in de zomer in de Hofstal, tijdens de Open Stal en tijdens streekmarkten. Dit alles is zeer stimulerend en zo blijven de deelnemers van elkaars kunstuitingen en creativiteit op de hoogte.

Bent u creatief en kunstzinnig actief, en hebt u interesse voor deelname aan de activiteiten van Beeldend Oldeberkoop? U kunt contact opnemen met iemand uit de groep, tijdens de activiteiten, of u kunt bellen/mailen met een van de onderstaande personen

Voor meer informatie:
- Mary Thijssen 0516 452144 mdw.thijssen@gmail.com
- Betty Mijlof 0516 451921 mijbes7@gmail.com.

4seizoenenAttractief