Gitaarclub Capodastro's

Gitaarclub-voor-de-voorschotbank-staandGitaarclub De Capodastro's, een groepje muzikanten, die eens in de twee weken samen spelen voor de fun. We spelen het meest muziek uit onze jeugd en daar onze jeugd niet dezelfde periode was, hebben wij een vrij breed repertoire, maar ook de moderne nummers schuwen wij niet (onder voorwaarde dat we ze zelf leuk vinden).

In 2008 hebben we een eigen geschreven en gecomponeerde CD opgenomen met als titel "Voor elke steen". De opbrengst van deze cd was voor de restauratie van de ringmuur rond de Bonifatiuskerk in Oldeberkoop.

Onze instrumenten zijn, naast de gitaren, de basgitaar, banjo, bongo's, congo's, mondharmonica, ukelele, kazoo, en andere percussie-instrumenten.

Onze groep bestaat uit: Bea Gruppen (Oldeholtpade), Harm Jan Donker (Oldeberkoop), Joke Spin (De Blesse), Joop van den Bent (Zandhuizen) en Hilleke van der Molen (Oldeberkoop).

Zo af en toe en alleen als we het allemaal leuk vinden en allemaal kunnen, treden we op. En dat is niet omdat we zo goed zijn, maar vooral omdat we het gezellig vinden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Joop van den Bent, telefoon (0561) 43 08 85.

4seizoenenAttractief