Recreatie & Toerisme

molenbosHet is zeker de moeite waard Oldeberkoop te bezoeken. Niet alleen om de fraaie, authentieke panden en de andere bezienswaardigheden te bekijken, maar ook om te genieten van de rust en het vele natuurschoon. U kunt door de parkbossen wandelen of in de omgeving van Oldeberkoop mooie wandelingen en fietstochten maken.

Ook de liefhebbers van de pleziervaart kunnen prima terecht in Oldeberkoop: passantenhaven De Uutwiek is een gezellig en gemoedelijk haventje, met veel voorzieningen.

Van de vele evenementen die in Oldeberkoop plaatsvinden, geniet Kunst- en Kijkroute "Open Stal" landelijke bekendheid. Ook de Berkoper Markt en de Ringrijderij (met authentieke rijtuigen en bijpassende kleding) zijn bekende evenementen.

Voor een gevarieerd uitstapje met familie, vrienden of collega's kunt u gebruik maken van een arrangement. U kunt in Oldeberkoop ook overnachten.

Stichting Promotie Oldeberkoop maakt jaarlijks een folder met toeristische informatie. U kunt de meest recente pdffolder  hier downloaden.


4seizoenenAttractief